Retourneren en garantie

Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent over je aankoop. De situatie kan zich echter voordoen dat je over het product niet tevreden bent of deze niet aan je verwachting voldoet. Indien je binnen 14 dagen na levering niet tevreden bent, kunt je je geld terugkrijgen. Indien je de volledige bestelling terugstuurt, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuur je producten terug, maar houd je ook enkele artikelen, dan krijgt je enkel het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden retourneren

  • Bij retourneren verzoeken wij je ons vooraf per e-mail op de hoogte te brengen van je retournering. E-mail: info@buitenkacheltje.nl
  • De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.
  • Retourneren kun je binnen 14 dagen na ontvangt van het product.
  • De verzendkosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening.
  • De retourzending dien je voldoende te frankeren, goederen onder rembours worden niet geaccepteerd.
  • De kosten en risico voor retourneren komen voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld).
  • Verstuur de zending via bijv. PostNL, je ontvangt dan een trackingnummer waarmee je de zending kunt volgen.
  • Voeg een kopie van de pakbon of een ingevuld herroepingsformulier (niet verplicht) bij de retourzending.

De artikelen kun je retour zenden naar:

POOK Haarden B.V.
Vlietskade 6004
4241WP Arkel

Garantie & Service

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. Wij zetten ons altijd in om onze klanten tevreden te krijgen en te houden, bij alle aankopen. Wij zorgen voor correcte levering van de bestelde producten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan altijd contact met ons op om te overleggen, dan proberen wij een passende oplossing te vinden.

Garantie op kachels
Wij zijn dealer via een rechtstreeks dealernetwerk, via de groothandel of via eigen import van al onze gevoerde kachelmerken. Wij leveren deze met de daarvoor geldende fabrieksgaranties. Alle onze houtkachels zijn voorzien van de nodige keurmerken. Het komt dan ook maar zelden voor dat er iets mis is met onze houtkachels.

Je kunt je klacht op de volgende manieren aan ons kenbaar maken:

  • per e-mail via info@buitenkacheltje.nl
  • telefonisch, tijdens onze openingstijden, op telefoonnummer 0183 – 712 998

Wij verzoeken je een eventueel garantiegeval per e-mail met foto(s) bij ons in te dienen. Je krijgt bij POOK Haarden B.V. altijd binnen 5 werkdagen een bericht hoe je klacht door ons wordt opgelost.

Als je iets hebt gekocht bij buitenkacheltje.nl dan val je onder onze service, ook ná de koop. Het is onze zorg dat je tevreden blijft met wat je gekocht hebt, en die zorg nemen we serieus. Redelijke klachten worden door ons altijd opgelost. Overleg altijd met ons als er een probleem is.

Goederen dienen bij aflevering direct gecontroleerd te worden op zichtbare beschadigingen of tekorten. Reclamaties achteraf worden niet in behandeling genomen, tenzij het om een gebrek gaat die valt onder de fabrieksgarantie.

De fabrieksgarantie geldt voor fabricagefouten. Fouten veroorzaakt door verkeerde aansluiting, onjuist gebruik/onderhoud,  grof geweld, verkeerd aansluiten door koper/derden, slecht rookkanaal, verkeerd gebruik brandstoffen vallen niet onder de garantie. Uitgesloten van garantie zijn de binnenbekleding, glas, stenen, onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en roosters. Om inbranden van vuil en witte vlekken te voorkomen dient uitsluitend met speciale kachelruit reiniger gereinigd te worden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een juiste installatie van de kachel, lees daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing behorende bij de kachel. Indien de kachel door derden wordt aangesloten, dient dit te gebeuren door een deskundig bedrijf die werkt volgens de regel- en wetgeving. Reclamaties bij onjuist aansluiten door jezelf of door derden worden dan ook niet in behandeling genomen.

Fabrieksgarantie

Je kachel is geen allesbrander. Lees daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en garantiebepalingen bij aankoop van uw kachel. Je mag niet zomaar iedere houtsoort stoken. In ieder geval geen hout met verf- of lakresten, spaanplaat, mdf, plastic, afval en andere materialen met schadelijke bestanddelen. Daarmee bedreig je je gezondheid en breng je schade toe aan de kachel, het rookkanaal en de schoorsteen. Ook het veel gebruikte krantenpapier is uit den boze. Dit veroorzaakt veel schadelijke uitstoot onder meer omdat het drukinkt bevat. Neem bij twijfel contact met ons op of informeer bij de fabrikant.

Winkelwagen